Miltä Hulluussarjakuvat tuntuvat – vastaa kyselyyn!

 

Hulluussarjakuvia-kyselyHei rakkaat lukijat! Blogi on tällä hetkellä pienellä tauolla, sillä koostan Hulluussarjakuvista  kokoelmakirjaa. Kirja ilmestyy ensi syksynä. Siksi piirrän terä viuhuen ja vesiväri roiskuen uusia sivuja. Teokseen tulee noin 60 sivua uutta sarjakuvaa, jotka sukeltavat psykoterapiakokemukseen. Sarjakuvan voi myös nähdä omaelämäkerrallisen Mielisairaalan kesätyttö -esikoisteokseni sisarena, koska psykoterapiaa käsittelevät osio kertoo minusta. Tästä lisää myöhemmin. 🙂
Älkää siis jättäkö yhteisöämme, sillä blogi ei ole katoamassa mihinkään. Te – lukijat ja tarinankertojat – merkitsette minulle hyvin paljon. Siksi olisikin mielenkiintoista tietää, mitä Hulluussarjakuvat teissä herättävät.

Auttaisitko kehittämään Hulluussarjakuvia vastaamalla Leeni Isoviidan maisterintutkielman kyselyyn? Klikkaa kyselylomakkeeseen tästä luettuasi lisätietoa alta.

Leeni: ”Olen Jyväskylän yliopiston viidennen vuoden kirjallisuuden opiskelija ja työstän parhaillaan maisterintutkielmaani. Olen kiinnostunut sarjakuvista, jotka käsittelevät mielenterveyttä ja siksi olenkin valinnut tutkielmani kohteeksi Hulluussarjakuvat – tarkemmin sen lukijat. Tutkielmassani pyrin selvittämään, millaisia tunteita ja tuntemuksia Hulluussarjakuvat lukijoissaan, teissä, herättää.
Olen analysoinut Hulluussarjakuvissa julkaistuja kommentteja niiden affektiivisuuden näkökulmasta, eli siitä, millaisia tunteita kommenteista ilmenee. Kirjallisuuden tutkija Suzanne Keen on tutkinut kirjallisuuden affektiivisuutta, johon liittyen hän on nostanut esiin tietyt tunteet. Näiden Keenin esiin nostamien tunteiden sekä edellä mainitsemani Hulluussarjakuvien kommenttien analyysin pohjalta olen luonut kyselytutkimuksen, jonka avulla pyrin pääsemään paremmin käsiksi niihin tunteisiin, joita Hulluussarjakuvat lukijoissaan herättää.
Vastaamalla tähän kyselyyn autat minua etenemään tutkielmassani. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10-20 minuuttia. Jokainen vastaus on tärkeä, joten kiitos mikäli ehdit vastata!”

Klikkaa kyselyyn tästä!

Kiitos kun olet mukana ja autat meitä kehittämään yhteisiä sarjakuviamme.

Terveisin Viivi ja Leeni <3

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *