Raskaan sarjan psykiatriaa 1/5: Sanna ei nikerry

Valpuri hoitaa työkseen ihmisiä, joiden hulluus on vakavamman laatuista tai hoitamattomana johtanut väkivaltaisiin tai vaarallisiin tekoihin. Nyt aloitamme lupsakan kertojamme kanssa viisiosaisen postaussarjan, joista jokainen kertoo yhdestä sairaala-asukista Valpurin näkövinkkelistä.

Sorry, this episode is only in Finnish! The storyteller Valpuri is a nurse for the mentally ill. He treats people whose life experiences and illnesses have lead to severe problems or even violent actions. This is the first episode of his five stories and will unfortunately be published only in Finnish for the time being. Valpuri is a skilled and a one-of-a-kind storyteller whose tone of voice is preserved in the Finnish narrative which I illustrated. Stay tuned for the last episode because it will be a subtitled comic! 🙂

Blogitaitto-Raskaan-sarjan-psykiatriaa-1300-px-sivu-1Blogitaitto-Raskaan-sarjan-psykiatriaa-1300-px-sivu-2Blogitaitto-Raskaan-sarjan-psykiatriaa-1300-px-sivu-3Blogitaitto-Raskaan-sarjan-psykiatriaa-1300-px-sivu-4Blogitaitto-Raskaan-sarjan-psykiatriaa-1300-px-sivu-5-korjattu-2

Raskaan-sarjan-psykiatriaa-tarinakuvat--insta-20184

Mitä ajattelet kuvitetusta kertomuksesta? Kerro ihmeessä, kommenttikenttä on nääs viimein kunnostettu! 🙂

Jatketaan noin viikon kuluessa seuraavalla jaksolla, joka kertoo tarinan pienestä pojasta aikuisen miehen kehossa, jälleen Valpurin sanailemana ja Viivin kuvittamana.

Share

6 vastausta artikkeliin ”Raskaan sarjan psykiatriaa 1/5: Sanna ei nikerry

    • Siltä toden totta osa tarinoista minustakin kuulostaa! Ei niin sanotusti saisi reagoida toisen absurdiinkaan sairauteen huvittumalla, mutta joskus ensireaktiona pääsee hämmästynyt nauru.

  1. Sairastan itse kaksisuuntaista mielialahäiriötä sekä sekamuotoiset persoonallisuus häiriöt seuraavat perässä. Olen itse kaksi kertaa ollut osastolla sekä psykoottisen masennuksen että psykoottisen hypomanian takia. Pidin itse näitä raskaaseen sarjaan kuuluvina.. Mutta kuten tarinasta käy ilmi ja mitä itse olen osastoilla huomannut… On olemassa juuri tämä… Jatkuva psykoosi mikä tuntuu pelottavalta ja omat sairauden kuvat ja ongelmat hyvin pieniltä…

    • Kiitos kommentista! Uskon, että täällä sinulla on kohtalontovereita. Mitä enemmän näitä tarinoita väsään kertojien kanssa, sen kiitollisempi olen omista ”pienistä” ongelmistani. Toivon että tulevaisuudessa Sannankin kaltaiset ihmiset voisivat elää hiukkasen helpomman elämän.
      Tsemppiä sinulle, olet tänne hyvin tervetullut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *